Kuva: Jouni Teittinen

Hanna-Kaija Takalo

Tanssija, tuottaja

Hanna-Kaija on yksi Nykyteatteri Vera Audentia perustajajäsenistä. Hän toimii nykyteatterin puheenjohtajana ja teatterituottajana vastaten hallinnollisesta puolesta. Hän on myös teoksien taiteellinen assistentti, tuoden oman taiteellisen näkemyksensä teoksiin.

Hanna-Kaija on valmistunut ammattitanssijaksi ja tanssinopettajaksi (AMK). Taidealan jatko-opintoina taideterapia-ohjaajaksi. Ravinto- ja liikuntaneuvojaksi hän on valmistunut eri urheilu- ja liikuntaopistoista. Hän on suorittanut myös vaatetusalan perustutkinnon.

Hän toimii monessa eri taiteen ja liikunnan puolen kentässä Oulussa. Hän pitääkin tärkeänä, että rajat rikkoutuisivat eri alojen välillä.

https://sielukas.webnode.fi/

Kuva: Katariina Kirves

Miia Ahonen

Tanssija, koreografi

Miia on yksi Nykyteatteri Vera Audentian perustajajäsenistä. Hän on yhdistyksen sihteeri ja rahastonhoitaja. Miia toimii teatterituottajan assistenttina hoitaen liikkuvia asioita ja vastaa sosiaalisen median päivityksestä.


Miia opiskelee tanssinopettajaksi Oulun Ammattikorkeakoulussa päälajinaan showtanssi. Hän on kerännyt monipuolista kokemusta etenkin nykytanssin saralla eri opettajien johdolla eri puolilla Suomea. Koreografioinnista Miia on innostunut opintojensa edetessä yhä enemmän ja enemmän.

Tanssissa Miia arvostaa kursailematonta liikettä ja rehellistä fyysistä ilmaisua. Miia haluaa rohkaista ihmisiä kohtaamaan rohkeasti omat tunteensa ja haastamaan itseään niin liikkeellisesti, kuin ilmaisullisestikin. Hän haluaa tuoda lavalle aitoja ihmisiä, riisuen pois kaiken päälle liimatun.

Kuva: Juha Heimovirta

Miili Wong

Näyttelijä, dramaturgi

Miili on yksi Nykyteatteri Vera Audentian perustajajäsenistä. Hän toimii nykyteatterissa näyttelijänä ja dramaturgina. Hän hoitaa myös hallituksen liikkuvia asioita ja luo yhteistyöverkostoja.

Miili on monipuolinen teatterialan ammattilainen. Hän on koulutukseltaan FM, draamakasvatus. Hän on täydentänyt osaamistaan avoimen teatterikorkeakoulun kautta mm. improvisaatio ja klovnerian koulutuskokonaisuuksilla. Hän on toiminut teatteripuolella näyttelijänä useassa kokoillanteoksessa sekä apulaisohjaajana, tarpeistonhoitajana, naamioitsijana ja puvustajana ja esiintyy myös klovnina.  Hän on ollut Oulun Työväen Näyttämön hallituksessa ja järjestäen erilaisia työpajoja teatteripuolelle. Erityisen kiinnostunut Miili on klovneriasta.

 

Mika Törmä

Muusikko

Mika on yksi Nykyteatteri Vera Audentian perustajajäsenistä. Hän toimii  yhdistyksen varapuheenjohtajana. Nykyteatterissa hän toimii muusikkona, joka luo teoksiin sävelmät, sanoitukset ja äänimaisemat yhteistyössä muiden muusikoiden kanssa. 


Mikan musiikillinen ura alkoi lapsena pianon yksityistunneilla. Myöhemmin hän on saanut koulutusta myös rumpujen, basson ja saksofonin soittoon. Kokemusta on myös kitaran ja ukulelen soitosta. Hänen pääsääntöinen instrumenttinsa on rummut, joita hän on soittanut eri yhtyeissä vuodesta 2003 saakka.


Kaikki uuden luominen ja omin käsin tekeminen on Mikalle elämän intohimo genreen tai taiteenlajiin katsomatta.